Musapalvelu Salmenoja

ETUSIVU   ORKESTERIT   GRAFIIKKA   LEVYT   TEOKSET   ÄÄNENTOISTO   T-PAIDAT   YHTEYSLOMAKE 

Teokset

Vuosien varrella on tullut tehdyksi sävellyksiä, sanoituksia ja sovituksia. Näitä saa vapaasti ottaa ohjelmistoihin. Myönnän myös pyynnöstä sovitusluvan.

Jos haluat ostaa äänitteen, jolla näitä kappaleita on, ota yhteyttä.

Kun tuuli käy

Joeli Lintulan vuonna 2022 ilmestyneellä sinkulla. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Kaukaa

Joeli Lintulan vuonna 2022 ilmestyneellä sinkulla. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Amber Image

Tämä on aloituskappale vuonna 2020 ilmestyneellä sooloalbumilla Haitarinomistaja. Säveltäjän lisäksi tässä esiintyvät Antti Roos rummut, Pentti Vesala basso ja Juha Keskinen kitara. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Joskus

Säv. & san. Timo Salmenoja. Joskus on sävelletty vuonna 1984. Myöhemmin se äänitettiin Apollon kasetille 1989. Ohessa on kaksi versiota, Aikalisän versio on äänitetty 2011. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Accorazon

Säv. & sov. Timo Salmenoja. Sävelletty vuonna 2003. Äänitetty samana vuonna samannimiselle demolevylle, jossa on kuubalaisperäisiä ikivihreitä. Osittain uudelleenäänitetty v. 2015 ja lisätty myös esim. Spotifyhin. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Bossa de las Pasturas

Säv. & sov. Timo Salmenoja. Sävelletty vuonna 1981. Äänitetty vuonna 2015 ja lisätty myös esim. Spotifyhin. Pentti Vesala on vuonna 2001 sovittanut teoksen ja levyttänyt sen kontrabassoversiona. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Klarinettipolkka

Säv. & sov. Timo Salmenoja. Äänitetty vuonna 2016 ja lisätty myös esim. Spotifyhin. Tässä teoksen esittää Tanssiyhtye Alpertti. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

On lämmin yö

Säv. & san. Timo Salmenoja. Äänitetty vuonna 2015 Keijo Nurmen samannimiselle levylle. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Kuutamoon

Säv. & san. Timo Salmenoja. Äänitetty vuonna 2015 Keijo Nurmen levylle On lämmin yö. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Helmet kyynelten

Säv. & san. Timo Salmenoja. Äänitetty vuonna 2016 Aikalisän levylle Minä soitan sulle illalla. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä. Otteita arvioista: "Aikalisä osaa hommansa niinkuin tälläkin kertaa." "Todella hyvin tehty että tuotettu selkeä äänite." "Helmet kyynelten-kappale on parasta antia tällä CD:llä."

Suomenmaa

Säv. Timo Salmenoja, san. Aleksis Kivi. Äänitetty vuonna 2017 teemaan Suomi 100. Laulusolisti Teemu Koski. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.

Talven juhla

Säv. & san. Timo Salmenoja. Äänitetty vuonna 2017 joulun alla. Laulusolisti Joeli Lintula. Nuotin saat klikkaamalla teoksen nimeä.